Lyftbord

Lyftbord

Ergolyft lyftbord finns i ett brett standardprogram på ca 100 olika typer och kan även specialtillverkas enligt kundens krav.

Enkelsaxbord

Lyftkapacitet: upp till 30.000 kg
Lyftrörelse: upp till 6000 mm ( standard )

Ergolyft enkelsaxbord är ett lyftbord med ett enkelt saxpaket. Enkelsaxbordets lyfthöjd, last, plattforms storlek anpassas efter individuella kundkrav. Ergolyft enkelsaxbord som tillverkas av oss är utrustade med komponenter från kända och professionella leverantörer  från el- och hydraulindustrin.

Höjdsaxbord

Lyftkapacitet: upp till 5.000 kg
Lyftrörelse: upp till 6000 mm ( standard )

Ergolyft höjdsaxbord är konstruerad för industriell lyftning av varor till en högre höjd samtidigt som kompakta dimensioner upprätthålls. Detta Lyftbord kan också fungera som en fraktlift som stöder två eller tre våningar. För säkerheten för användarna och varorna som lyfts kan Ergolyfts höjdsaxbord vara utrustat med Pvc Bälg, skyddsnät eller räcke med grind.

* Lyftkapacitet upp till 5000kg
* Lyftrörelse upp till 6000mm som standard
* Lyftplattform kan fås i alla storlekar

Längdsaxbord

Lyftkapacitet: upp till 50.000 kg
Lyftrörelse: upp till 2000 mm ( standard )

Ergolyft längdsaxbord har speciellt utformats för att lyfta stora och tunga varor. Detta bord kan användas inomhus och utomhus. Mångsidig användning gör att du kan arbeta i de mest krävande industriella och logistiska miljöer. Tack vare en stora lyftkapaciteten och den starka konstruktionen kan den lätt lyfta hela lastbilar med släpvagnar eller andra stora och tunga laster. Perfekt för logistikcentra, flygplatser, lager och produktionshallar. Detta bord kräver även pernament fastsättning i marken. Lyfthöjden, lasten och platformens storlek är anpassad speciellt till kunden och längdsaxbordets arbetsförhållande.

* Lyftkapacitet upp till 50 000kg
* Lyftrörelse upp till 2000mm som standard
* Lyftplattform kan fås i alla storlekar

Rostfria Saxlyftbord​

Lyftkapacitet: upp till 2.000 kg
Lyftrörelse: upp till 2000 mm ( standard )

Ergolyft rostfria saxlyftbord är speciellt utformat för arbete inom livsmedel och läkemedelsindustrin. Dessa bord kan komma i kontakt med mat och kemiska produkter. Tack vare användning av rostfritt stål av hög kvalitet kan dessa bord arbeta i en våt miljö, vilket också kräver regelbunden rengöring och desinfektion.

* Lyftkapacitet upp till 2000kg
* Lyftrörelse upp till 2000mm
* Lyftplattform kan fås i alla storlekar

Kajlyftbord

Lyftkapacitet: upp till 30.000 kg
Lyftrörelse: upp till 2000 mm ( standard )

Ergolyft kajlyftbord används för det mesta utomhus och utsätts ofta för stora påfrestningar. Kajlyftbord är konstruerade för att klara tuffa miljöer. För extrema miljöer med mycket fukt och damm kan man utrusta bordet med en Pvc-bälg för maximalt skydd.

* Lyftkapacitet upp till 30 000kg
* Lyftrörelse upp till 2000 mm
* Lyftplattform storlek upp till 3000mm x 2500mm